main header picture

LCC International University > News and Events archive > Vasaros krepšinio stovykla Klaipėdos regiono bendrojo ugdymo mokyklų mokiniams iki 14 metų

Vasaros krepšinio stovykla Klaipėdos regiono bendrojo ugdymo mokyklų mokiniams iki 14 metų

2022-05-06

Siekiant skatinti Klaipėdos regiono mokinių fizinį aktyvumą ir socialinę atsakomybę, 2022 m. rugpjūčio 1-14 dienomis LCC Tarptautiniame Universitete organizuojamos vasaros krepšinio stovyklų veiklos. Veiklos minimu laikotarpiu organizuojamos įgyvendinant Sporto rėmimo fondo lėšomis finansuojamą sporto projektą „Klaipėdos regiono moksleivių reguliaraus fizinio aktyvumo ir sportinio užimtumo plėtra skatinant didesnį merginų fizinį aktyvumą“.

Veiklos skirtos Klaipėdos regiono bendrojo ugdymo mokyklų mokiniams iki 14 metų. Stovykloje laukiami tiek berniukai, tiek mergaitės, tik aktyviai sportuojantys, tiek ir nė karto nebandę jokios sporto šakos. Bendravimas su entuziastingais ir daug patirties turinčiais treneriais padės sužinoti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, įgyti žinių apie sporto bei fizinio aktyvumo reikšmę sveikatai. Jaunieji krepšininkai įgys ne tik patirties krepšinyje, bet ir formuos geresnius socialinius įgūdžius - jie nuolat bendraus su stovyklos nariais, treneriais, savanoriais bei stovyklos svečiais.

Stovykla nemokama. Vietų skaičius ribotas.

Registracija į stovyklą vykdoma LCC svetainėje adresu: https://lcc.lt/basketbal/basketball-camp

Esant klausimų, kviečiame kreiptis tel. +370 667 67324 ir el. paštu lccx@lcc.lt.

Return to previous page