main header picture

LCC International University > News and Events archive > Įvyko LCC tarptautinio universiteto krepšinio komandų išvažiuojamieji turai

Įvyko LCC tarptautinio universiteto krepšinio komandų išvažiuojamieji turai

2022-09-23

2022 m. rugsėjo mėn. LCC tarptautinio universiteto krepšinio „LCC Moose Basketball“ klubas surengė 2 išvažiuojamuosius turus į Klaipėdos „Gilijos“ pradinę mokyklą ir „Verdenės“ progimnaziją.

Išvykų tikslas – dalintis fizinio aktyvumo patirtimi žaidžiant krepšinį ir derinant studijas, motyvuoti mokinius būti fiziškai aktyviais ir rūpintis savo sveikata.

LCC tarptautinio universiteto krepšinio komandų išvažiuojamųjų turų metu mokiniai turėjo galimybę išbandyti save krepšinio aikštelėje kartu su „LCC Moose Basketball“ komandų žaidėjais ir treneriais žaidžiant žaidimus ir estafetes. Taip pat buvo diskutuojama apie fizinio aktyvumo teikiamą vertę, skatinama atrasti krepšinį, kaip mėgstamą sporto šaką, kuri suteiktų teigiamų emocijų.

Per šiuos abu turus  LCC tarptautinio universiteto organizuotose veiklose dalyvavo 228 pradinių klasių mokiniai, iš kurių didžiąją daugumą sudarė mergaitės.

LCC tarptautinio universiteto krepšinio komandų išvažiuojamieji turai organizuojami įgyvendinant Sporto rėmimo fondo lėšomis finansuojamą sporto projektą „Klaipėdos regiono moksleivių reguliaraus fizinio aktyvumo ir sportinio užimtumo plėtra skatinant didesnį merginų fizinį aktyvumą“.

Return to previous page